Ny butik med reparation i Århus

Mandag d. 2. august 2021 slog vi dørene op til vores nye butik i hjertet af Århus. Vi åbnede vores første butik i Thisted for mere end 5 år siden, og der har længe været en drøm om at udvide virksomheden. Nu kom muligheden endelig for at åbne en butik mere, hvor valget faldt på Århus C. Vi overtog de nye lokaler på Nørre Allé 33 i maj måned, hvor vi gik i gang med at indrette den, lige som vi gerne vil have den. Vi kan derfor nu byde jer alle velkommen i en ny, lys og lækker butik midt i Aarhus, hvor vi står klar til at hjælpe. Til dagligt er det stifterne Nikolai og Magnus, som driver butikken i Aarhus, hvor de tilbyder iPhone reparation og iPad reparation. Derudover finder man også en lang række mobiltilbehør som fx covers, beskyttelsesglas, høretelefoner og meget, meget mere. 

iPhone reparation i Århus

Der er nu gået lidt over 2 måneder siden vi åbnede butikken, og århusianerne har givet os en varm velkomst. Dette har været med til at understørre vores teori om, at byen manglede et sted med iPhone reparation i Aarhus til overkommelige "Thy-priser", lynhurtig reparation og reservedele i en høj kvalitet. Vi brænder for at hjælpe folk med at passe på deres iPhone og iPad, hvilket for mange er noget af deres kæreste eje. Mange er derfor også meget taknemmelig for vores hurtige reparationer, som oftest udføres på bare 30 minutter. Vi står også altid klar til at svare på spørgsmål uanset om det er teknisk eller spørgsmål til noget af vores tilbehør. 

God omtale i Århus

I forbindelse med åbningen af vores nye butik, er det altafgørende for os, at der er et godt rygte om os i byen samt bliver vist en god opbakning af butikken. Vi gør derfor alt vi kan for at give den bedste service, man kan forestille sig. Vi bliver derfor også ekstra glade, når vi modtager anmeldelser på både Facebook, Google og TrustPilot. Dette gælder både ris og ros, så vi kan se, hvad som fungerer, og hvad som ikke gør. Vi sætter stor pris på alt fra likes på Facebook til god omtale fra mund-til-mund. Uden jer alle vil ThyRep ikke være en realitet - så TAK!

Vi vil fremover forsøge at holde jer opdaterede med nyheder og andet løbende, hvor I er meget velkomne til at følge med. 

Vi ses!

Århus butik