iPhone bagskærm reparation

Kan man skifte bagskærm på en iPhone? 

Det korte svar er: ja, det kan man godt.

Da Apple lancerede deres iPhone 8, blev det med et nyt design på bagsiden - den var nemlig lavet af glas. En iPhone bagside som er lavet af glas, er noget som Apple har benyttet på alle modeller lige siden, så de understøtter trådløs opladning. Med det nye design med bagglas på telefonen, er det derfor også muligt, at det glasset går i stykker. Med tiden er det heldigvis blevet nemmere og hurtigere at få repareret bagsiden, eftersom teknologien til det er blevet udviklet. Man kan derfor i dag også få udført en iPhone bagskærm reparation til en overkommelig pris. 

Hvordan foregår en iPhone bagskærm reparation? 

Mange iPhone reparatører har i dag investeret i det rigtig udstyr, så de kan udføre reparationen i deres butikker/på deres værksteder. Dette betyder heldigvis også, at telefonen ikke skal sendes ind til reparation, så du skal undvære den i flere dage. De fleste steder vil en iPhone bagskærm reparation foregå således: 

1. Indlever din iPhone til reparation (det er oftest ikke nødvendigt at bestille tid, men er du i tvivl, kan du kontakte butikken inden for at sikre, at de har et nyt glas på lager)
2. Vent i typisk 1-2 timer på at din iPhone får skiftet bagglas
3. Hent din iPhone, som efter reparation vil se ud som ny på bagsiden

Der er ingen data, som går tabt i forbindelse med en iPhone bagskærm reparation, så du kan roligt indlevere din enhed uden bekymringer. Vi anbefaler dog altid at lave en back-up af sin telefon jævnligt.

Hvad koster det at få skiftet bagglas på en iPhone?

Det er meget forskelligt fra reparatør til reparatør, hvad de tager for denne reparation. Ofte starter priserne helt nede fra bare 599,- for skift af bagglas. Dette betyder altså, at du både hurtigt og billigt kan få udført en iPhone bagskærm reparation uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anbefaler at få udført en reparation af iPhone bagskærm, hvis den er i stykker, da der kan trænge fugt og snavs ind i revnerne. 

Er der noget jeg skal være opmærksom på i forbindelse med reparationen? 

Oftest er det eneste du skal gøre at slukke din telefon, så den er slukket under reparationen. Vi anbefaler dog altid tage en back-up af dine ting, hvis nu der skulle ske komplikationer i forbindelse med reparationen. Dette er heldigvis ikke noget, som man hører om sker ofte. 
Efter reparationen er det vigtigt at tjekke, at glasset sidder ordentligt på, så det ikke falder hurtigt af igen. Der bliver heldigvis benyttet en speciel lim til denne reparation, som er lavet til at kunne holde.

Hvis du ønsker at se priser på en iPhone bagskærm reparation, kan du klikke her


Vi håber, at du kunne bruge dette indlæg.