Vælg model herunder:

Brug for hjælp?
Ring til os på 29 90 16 57

iPhone reparation

iPhone

iPad reparation

iPad 

MacBook reparation

Samsung

Samsung reparation

MacBook

iPhone reparation

Hos ThyRep tilbyder vi iPhone reparation i Thisted. Vi udfører hurtig og billig reparation og reparerer naturligvis kun med reservedele i høj kvalitet, så vi er med til at forlænge levetiden på din enhed. Alle vores reservedele er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige kvalitet, som lever op til vores standarder. I forbindelse med iPhone reparation bliver tingene på din telefon ikke slettet, så du kan trygt overlade den til os uden bekymringer. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butikker. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til reparation eller andet. Hos ThyRep opkøber vi også iPhones. Hvis du vil sælge din iPhone til os, er du velkommen til at sende os en mail med info og billeder eller kigge forbi vores butik i Thisted. 

iPhone skærm reparation

Det kan hurtigt blive en træls oplevelse, hvis ens iPhone ryger en tur på jorden og går i stykker. Heldigvis kan vi hos ThyRep lave om på dette, da vi udfører iPhone skærm reparation på oftest bare 30 minutter. Dette sikrer dig, at du ikke skal undvære din telefon længere end højest nødvendigt. Efter en iPhone skærm reparation med skærm skift hos os, vil skærmen være helt som ny igen. Vi kan derudover også tilbyde at montere skærmbeskyttelse, så din iPhone er bedre sikret mod evt. fald, ridser og andet. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til en iPhone skærm reparation eller andet. 

iPhone batteri skift

Et hyppigt problem hos iPhone er, at batteriet med tiden bliver svagere og svagere. Dette kan vi heldigvis lave om på med et batteri skift i din iPhone. Reparationen udføres oftest på bare 20-30 minutter, og så vil din iPhone igen holde strøm, som da den var ny. Under reparationen vil vi blot slukke telefonen, så du mister hverken data eller andet. Hvis du ønsker et batteri skift i din iPhone, er du velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, som du finder her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med reparation eller andet. 

iPad reparation

Vi har stor erfaring med reparation af iPads i Thisted, så du kan trygt overlade din iPad til os uden bekymringer. Vi ved hvor træls det kan være, hvis der er revner i skærmen, eller hvis batteriet ikke længere kan holde på strømmen. Der er heldigvis hjælp at hente hos os, så din iPad igen kan blive som ny. iPad reparation udføres i vores egen butik i Thisted, så du ikke skal vente på, at den bliver sendt ind til en ekstern reparatør. Dette sikrer, at vi kan tilbyde lynhurtig reparation af både iPhone og iPad i Thisted. 

iPad skærm reparation

Det kan være en træls oplevelse, hvis man taber sin iPad på gulvet, og skærmen går i stykker. Heldigvis kan vi hjælpe med vores iPad reparation, som sikrer lynhurtig og billig reparation af din iPad. Efter skærm skift på din iPad, vil den igen være som ny, så du trygt kan blive ved med at benytte den. Efter reparationen kan vi montere beskyttelsesglas, så iPad'en er bedre sikret mod fald, ridser og andet. 

iPad batteri skift 

Med tiden bliver batteriet i iPad oftest ringere og ringere til at holde på strømmen. Ved at få lavet et batteri skift i iPad hos os, vil din iPad igen holde på strømmen, som da den var ny. Reparationen kan udføres hurtigt og professionelt i begge vores butikker, som du altid er velkommen til at besøge, så står vi klar til at hjælpe. 

Garanti på alle reparationer

Vi giver to års garanti på alle vores reparationer, da vi ønsker at give den bedste oplevelse i forbindelse med reparation hos os. Vi har selv nøje udvalgt vores reservedele, så vi altid reparere med en af de bedste kvaliteter på markedet, hvilket er med til, at vi trygt kan give garanti på vores reparationer. Kom forbi en af vores butikker eller kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. 

Samsung batteri skift

Hos ThyRep tilbyder vi også reparation af Samsung. Udskiftning af batteri i Samsung udføres hurtigt og effektiv i en af vores butikker, hvor reparationen oftest tager 30-60 minutter. Ved skift af batteri i Samsung, bliver det gamle batteri erstattet med et nyt med original kapacitet, så din Samsung igen kan holde strøm, som da den var ny. Ingen data går tabt i forbindelse med nyt batteri i Samsung. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til skift af batteri i Samsung eller andet, så vil vi meget gerne hjælpe.

Samsung skærm skift

Hos ThyRep tilbyder vi også reparation af Samsung skærm. Vi skifter skærm på stort set alle Samsung modeller, så du er altid velkommen til at kontakte os, selvom du måske ikke lige kan finde din model på listen. Reparation af Samsung skærm udføres hurtigt og effektivt i en af vores butikker.