Kontakt ThyRep

Kontakt Thisted

Thisted

Kontakt webshop

Webshop

iPhone reparation

Hos ThyRep tilbyder vi iPhone reparation i Thisted, og vi har mere end 6 års erfaring. Alle reparationer foregår på stedet, så du ikke skal undvære din iPhone i flere dage. Oftest tager en iPhone reparation hos os bare 30 minutter, så du lynhurtigt har din iPhone tilbage i hånden. I forbindelse med en iPhone reparation hos os, uanset om det er skærm skift, batteri skift eller noget andet, så er der ingen data, som går tabt under reparationen, så kan trygt overlade din iPhone til reparation hos os uden bekymringer. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butikker eller kontakte os online, hvis ud har spørgsmål i forbindelse med reparation af din iPhone eller andet. 

iPad reparation

Vi udfører iPad reparation i Thisted. Alle vores iPad reparationer udføres på stedet, så din iPad hurtigt er køreklar igen. Reparationen uføres uden noget data går tabt, så du kan trygt indlevere din iPhone til reparation hos os. Hvis du er i tvivl, om noget omkring iPad reparation, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores butikker, så vi kan guide dig i forbindelse med lige netop din iPhone reparation. 

Garanti på alle reparationer

Alle vores reservedele er nøje udvalgt, så de lever op til vores høje standarder. Vi kan derfor også trygt give 2 års garanti på alle vores reparationer. Dette er med til at sikre, at du føler dig tryg ved at lade os reparere din iPhone eller iPad, så du slipper for bekymringer. iPhone og iPad reparation er en forholdsvis simpel reparation, hvilket også betyder, at ingen af dine data går tabt i forbindelse med reparationen.