Garanti 

 Glade kunder kommer igen - derfor giver vi altid 2 års garanti på vores telefoner og tablets. Derudover giver vi også 2 års garanti på vores reparationer og tilbehør. Vi holder servicen i top og gør det med et smil. 

Læs mere om vores garanti nedenfor. 

Garanti

Reparation

Uanset om det er din skærm eller en anden reservedel vi skifter på din enhed, så giver vi dig 2 års garanti på reparationen. Garantien dækker for eventuelle defekter, så som touch fejl eller pixel fejl på din skærm. Dog gælder vores garanti ikke selvskyldte skader, såsom en ødelagt skærm eller andre reservedele i enheden, der ikke virker længere. Garantien dækker både over iPhone reparation Aarhus, iPhone reparation Thisted, iPad reparation Aarhus og iPad reparation Thisted. 
 
Garantien dækker heller ikke over batteriskift, da batterierne naturligvis bliver svækkede med tiden på grund af brug. 


Køb af telefon/tablet

Vi sælger ugentlig flere iPhones og iPads, som vi selvfølgelig også giver 2 års garanti på. Dette gør vi for at give så god service som muligt og skabe en tryghed ved købet. Garantien gækker ligesom, hvis du købte en helt ny telefon. Det vil altså sige, at vi ved eventuelle fejl på enhederne fixer fejlen uden beregning. Garantien dækker dog ikke selvforskyldte skader, så som en ødelagt skærm eller ødelagt kamera hvis enheden eksempelvis har været tabt. Den 2 årige garanti dækker også over batteriet, hvis kapaciteten har været utilstrækkelig ved købet. Dog vil et svækket batteri med tiden være naturligt.Tilbehør

På vores tilbehør gælder de normale 2 års reklamationsret. Dette betyder, at der ved fejl eller mangler skal tages kontakt til os, så aftaler vi nærmere om ombytning eller eventuel reparation af produktet.