Samsung Galaxy S-serien

Hos ThyRep kan vi reparere din Samsung på oftest bare 60-90 min. Vi reparerer altid med kvalitetsdele, så du får den bedst mulige oplevelse. Du kan få repareret din Samsung i vores butik i Århus eller Thisted.

Samsung Galaxy S9 reparation

Galaxy
S9

Samsung Galaxy S9 Plus reparation

Galaxy
S9 Plus

Samsung Galaxy S10E reparation

Galaxy
S10E

Samsung Galaxy S10 reparation

Galaxy
S10

Samsung Galaxy S10 Plus reparation

Galaxy
S10 Plus

Samsung Galaxy S20 reparation

Galaxy
S20

Samsung Galaxy S20 Plus reparation

Galaxy
S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Galaxy
S20 Ultra

Samsung Galaxy S21 reparation

Galaxy
S21

Samsung Galaxy S21 Plus reparation

Galaxy
S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Galaxy
S21 Ultra

Samsung reparation

Hos ThyRep tilbyder vi hurtig og billig Samsung reparation, hvor du hverken skal gå på kompromis med service eller kvalitet. Vi sørger for hele tiden at holde øje med markedet, så vi kan tilbyde den billigste Samsung reparation uden at gå på kompromis med kvaliteten på reservedelene. Vi tilbyder Samsung reparation i vores butikker i Århus og Thisted, hvor reparationerne foregår på stedet, så du ikke skal vente flere dage på at få din telefon igen. 

Hurtig Samsung reparation

Vi bestræber os på at Samsung reparation tager max en time, hvilket oftest også er tilfældet. På denne måde sikrer du dig, at du ikke skal undvære din telefon i særlig lang tid, så du hurtigt kan komme online igen. Samsung reparation udføres hurtigt og effektivt af vores dygtige teknikere. 

Billigste Samsung reparation

Da vi selv udvælger alle vores reservedele, kan vi hele tiden holde øje med markedet, så vi sikrer den rette indkøbspris. Denne gode pris sender vi videre til vore kunder, så vi kan tilbyde billig Samsung reparation uden at gå på kompromis med kvaliteten eller standarden i vores butikker. 

Garanti på alle vores Samsung reparationer

Da vi er sikre på, at vi har nogle af de bedste reservedele på markedet, kan vi trygt give 2 års garanti på alle vores Samsung reparationer. Dette er med til at sikre, at du slipper for bekymringer efter en Samsung reparation fra os. 

Reparation af Samsung

Reparation af Samsung udføres hurtigt og effektivt i vores butikker i Århus og Thisted. Oftest tager reparation af Samsung bare 30-60 minutter, så du ikke skal undvære din telefon længere end højest nødvendigt. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med reparation af Samsung eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe.