Hvilken enhed ønsker du cover til? 

iPhone covers

iPhone

iPad covers

iPad

iPhone covers

Hos ThyRep er alle vores iPhone covers nøje udvalgt og testet for at sikre, at kvaliteten lever op til vores standarder. Ved at købe et cover til iPhone hos os får du derfor et rigtig kvalitets cover til en fair pris. Vi har valgt at fokusere på et enkelt og stilrent design i alle vores iPhone covers. Alle vores covers til iPhone er lavet i et lækkert materiale, som er rart at have i hånden, så det ikke bliver irriterende at have cover på din iPhone. Alle vores iPhone covers er lavet i et slank design, så telefonen ikke kommer til at virke for stor at have i hånden. De fleste af vores iPhone covers er lavet, så de går lidt op over skærmen foran for at sikre optimal beskyttelse. Dette går de desuden også bag på ved kameraet. Det er stadig muligt at benytte skærmbeskyttelse sammen med alle vores iPhone covers. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et iPhone cover. 

iPad covers

Det kan være en god investering at benytte et cover til iPad, da det kan være med til at forlænge levetiden på den. Det kan være træls, hvis iPad'en ryger en tur på jorden uden den rette beskyttelse. Med et iPad cover hos os bliver din iPad beskyttet optimalt, så du forhindrer skader. Vi har både iPad covers, som kun sidder bagpå og iPad covers, som dækker iPad'en hele vejen rundt. 

Hos ThyRep er vores covers nøje udvalgt. Vi tester alle vores covers, så vi altid tilbyder den bedste kvalitet. Kan du ikke finde det, du søger, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.