iPhone Covers

Her kan du vælge, hvilken type cover du ønsker at se. 

iPhone 5 covers

Silikone cover  

iPhone 6 og 6s covers

Magsafe cover

iPhone 6 Plus og 6s Plus covers

Håndværker cover 

iPhone 6 Plus og 6s Plus covers

Flip cover

iPhone covers

Det kan være en god idé at investere i et iPhone cover for at beskytte din iPhone bedst muligt. Med et af vores iPhone covers er du sikret den optimale beskyttelse. Vi har selv nøje udvalgt vores iPhone covers, som vi alle selv har testet. Fælles for alle vores covers til iPhone er, at de er enkle, stilrene og beskyttende. Vi ønsker at tilbyde et godt og enkelt cover med optimal beskyttelse til en fair pris. Ved at kæbe et iPhone cover hos os, er du derfor sikret, at du får et af de bedste iPhone covers på markedet til en knivskarp pris. Der findes mange forskellige behov for, hvilke krav man ønsker sit iPhone cover skal opfylde. Vi håber derfor, at du finder et iPhone cover hos os, som passer til lige netop dig. Hvis du ikke finder noget du kan lide, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde det rette iPhone cover til lige netop dig. 

Cover til iPhone

Det kan væres vært at finde ud, hvilket iPhone cover man skal vælge. Vi har derfor gjort det nemt for dig ved at udvælge få enkle, stilrene og beskyttende iPhone covers, hvor man ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Fælles for vores covers til iPhone er, at de alle sikrer den optimale beskyttelse, hvilket er med til at forøge levetiden på din iPhone. 

Vælg det rigtige cover

Det er vigtigt, at ens iPhone cover er levet i det rette materiale for at sikre den optimale beskyttelse. Med vores covers til iPhone sikrer du den mest optimale beskyttelse, da vores covers går lidt op over kanten foran, så skærmen også bliver beskyttet. Der kan sagtens stadig benyttes skærmbeskyttelse med alle vores covers. Derudover dækker de fleste af vores iPhone covers også kameraet bagpå. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, så vil vi hellere end gerne hjælpe. 

iPhone Skærmbeskyttelse 

Det kan være en rigtig god investering at benytte skærmbeskyttelse på sin iPhone, da det kan være med til at forhindre, at skærmen går i stykker. Med vores skærmbeskyttelse til iPhone er du bedre sikret mod slag og ridser. Vores iPhone skærmbeskyttelse er nemt at montere med de medfølgende klude. Vi vil også meget gerne montere det for dig den beregning i vores butik i Århus eller vores butik i Thisted. Vores skærmbeskyttelse kan også sagtens benyttes sammen med et af vores covers, så du sikrer den helt optimale beskyttelse af lige netop din iPhone.