Vælg type: 

Lighning kabel

iPhone opladere

USB-C

Android opladere

Micro USB

Micro-USB

Strømforsyning

Strøm-forsyning

Lyd

Lyd

Bil oplader

Tilbehør til bil

Lightning kabel

Hos ThyRep er vores iPhone opladere nøje udvalg efter den bedste kvalitet til den bedste pris. Alle vores opladere til iPhone er testet og godkendt, så du ikke skal bekymre dig, når du bruger en oplader fra os. Vi sælger både 1 meter iPhone oplader, 3 meter iPhone oplader, vinkel-stik iPhone oplader, Premium iPhone oplader og flere andre modeller. Uanset hvilken iPhone oplader du vælger at købe hos os, er du sikret en god kvalitet. Hvis du ikke kan finde, hvad du søger, eller har spørgsmål til en specifik iPhone oplader, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe. Hvis du har ønsker til et produkt, som ikke findes i vores sortiment, må du meget gerne skrive det til os, så vi kan få det hjem. Bestiller du din nye iPhone oplader i dag inden kl. 17, modtager du den i morgen. 

USB-C kabel

En USB-C oplader bliver mere og mere udbredt herhjemme, så flere og flere ting benytter dette stik. Vi tilbyder derfor også de fleste USB-C stik, som blandt andet USB-C til USB-C oplader, USB-C til USB-A oplader og USB-C til lightning oplader. Alle vores USB-C opladere er testet og godkendt, så du ikke går på kompromis ved at købe et kabel hos os. Vi har selv nøje udvalgt vores USB-C kabler, så vi kan tilbyde en rigtig god kvalitet til en overkommelig pris. Du slipper derfor for at betale overpis for et kabel, når du køber en billig USB-C oplader hos os. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til en USB-C oplader eller andet, så hjælper vi gerne.  

Micro-USB kabel

Hos ThyRep tilbyder vi Micro-USB kabler i en god kvalitet til en fornuftig pris. Ved at købe et billigt Micro-USB kabel hos os går du derfor ikke på kompromis med kvalitet eller service. Alle vores Micro-USB kabler er testet og godkendt, så du slipper for bekymringer ved at benytte et kabel fra os. Vi har blandt andet 1 meter Micro-USB kabel, 3 meter Micro-USB kabel, vinkel-stik Micro-USB oplader, Micro-USB oplader til bil og flere andre. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørsgmål til vores produkter eller ønsker til et specifikt Micro-USB kabel eller andet.  

Oplader til bil

Vi sælger billig opladere til bilen, så du kan få opladet din enhed på farten. Vi har blandt andet Micro-USB oplader til bilen, iPhone oplader til bilen, trådløs oplader til bilen mv. Fælles for vores opladere til cigaretstikket i bilen er, at de har minimum 2 indgange, så man kan oplade 2 enheder på én gang. Derudover har vi også den praktiske og smarte automatisk mobilholder til bilen med trådløs oplader, så telefon kan sidde til strøm i holderen uden at have et kabel direkte i telefonen. Derudover sidder telefonen også godt fast under køreturen, da mobilholderen sidder tæt om telefonen, hvor den tilpasser sig til den enkelte model. Automatisk bilholder til bilen med trådløs oplader er en af vores absolutte bestsellere, da den er så praktisk at have i bilen. 

Strømforsyning

Det kan være frustrerende at mangle en oplader, men heldigvis kan du købe en god og billig strømforsyning hos os. Fælles for vores strømforsyninger er at de har minimum 2 indgange, så det er muligt at oplade flere enheder på én gang, hvilket er rigtig praktisk - især hvis man kun har én stikkontakt i nærheden. Derudover sælger vi også en billig powerbank, som kommer inkl. kabel til både iPhone og Micro-USB, så du altid er sikret strøm på farten. Alle vores strømforsyninger er i høj kvalitet og er testet, så vi kan tilbyde en helt kanon kvalitet til en fair pris. Bestil din strømforsyning i dag inden kl.17 og modtag den i morgen. 

Lyd

Vi har et udvalg af høretelefoner, trådløse højtalere, aux kabler, som du får til en overkommelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover har vi en lang række trådløse høretelefoner, som du finder på vores anden hjemme side www.Sports-headset.dk. Du finder her et bredt udvalg af trådløse høretelefoner til en rigtig gos pris. Bestiller du en hverdag inden kl. 17 modtager du pakken dagen efter.