iPad 4 reparation

iPad 4 reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift499,- 0-1 dag
Batteriskift699,- 0-1 dag
Bagcover999,-0-1 dag
Knapskift599,-0-1 dag
Kamera599,- 0-1 dag
Reservedel599,- 0-1 dag

iPad 4 reparation

Trænger din iPad 4 til reparation? - Så lad os hjælpe. Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer af iPhones og iPads - du kan derfor trygt lade os reparere din enhed. Vi reparerer lynhurtigt, så du ikke skal undvære din iPad længere tid end højest nødvendigt. 

Vi tilbyder både iPad reparation i Aarhus og iPad reparation i Thisted

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til iPad reparation eller andet - vi står klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPad 2 reparation
iPad 3 reparation
iPad Air reparation
iPad Air 2 reparation
iPad 2017 reparation
iPad 2018 reparation
iPad 2019 reparation
iPad 2020 reparation 
iPad Mini 1 reparation
iPad Mini 2 reparation
iPad Mini 3 reparation
iPad Mini 4 reparation

Brug for iPhone reparation? - Klik her

iPad 4 skærm skift

Hvis din iPad 4 har brug for en ny skærm, så kan vi hjælpe hurtigt og effektivt i begge vores butikker i Århus og Thisted. Efter reparation af iPad 4 vil skærmen på din iPad igen være som ny. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med iPad 4 reparation. 

iPad 4 batteri skift

Med tiden er det næsten ikke til at undgå, at batteriet i iPad 4 bliver ringere og ringere. Der er heldigvis hjælp at hente med et batteri skift i iPad 4 hos os. Reparationen kan udføres i begge vores butikker. Ingen data går tabt i forbindelse med iPad 4 reparation. 

iPad 4 reservedel

Mange ting kan gå i stykker på iPad 4, men det er heldigvis muligt at reparere det meste som fx knap skift, kamera skift, stik skift eller noget andet. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med iPad 4 reparation eller andet.