iPad Air reparation

iPad Air reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift499,- 0-1 dag
Batteriskift699,- 0-1 dag
Bagcover999,-0-1 dag
Knapskift599,- 0-1 dag
Kamera599,- 0-1 dag
Reservedel599,- 0-1 dag

iPad Air reparation

Trænger din iPad Air til reparation? - Så lad os hjælpe. Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer af iPhones og iPads - du kan derfor trygt lade os reparere din enhed. Vi reparerer lynhurtigt, så du ikke skal undvære din iPad længere tid end højest nødvendigt. 

Vi tilbyder både iPad reparation i Aarhus og iPad reparation i Thisted

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til iPad reparation eller andet - vi står klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPad 2 reparation
iPad 3 reparation
iPad 4 reparation
iPad Air 2 reparation
iPad 2017 reparation
iPad 2018 reparation
iPad 2019 reparation
iPad 2020 reparation 
iPad Mini 1 reparation
iPad Mini 2 reparation
iPad Mini 3 reparation
iPad Mini 4 reparation

Brug for iPhone reparation? - Klik her

iPad Air skærm skift

Har din iPad Air brug for en ny skærm? - Så lad os hjælpe. Hos ThyRep kan vi hurtig tog effektivt sætte ny skærm på iPad Air. Denne iPad reparation kan udføres i begge vores butikker i Århus og Thisted. Efter reparationen vil din iPad skærm igen være som ny.

iPad Air batteri skift

Med tiden bliver batteriet iPad Air ofte ringere og ringere. Hos ThyRep er der heldigvis hjælp at hente, da vi kan sætte nyt batteri i iPad Air i begge vores butikker i Århus og Thisted. Ingen data går tabt i forbindelse med iPad Air reparation. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. 

iPad Air reservedel

Der kan også være andre ting, som går i stykker på iPad Air, men vi kan heldigvis skifte det meste. Det kan blandt andet være kamera skift, stik skift, knap skift eller noget. Du er altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med iPad Air reparation eller andet, så står vi klar til at hjælpe.