iPhone Reparation

Hos ThyRep kan vi reparere stort set alt på din iPhone på bare 20-60 min. Vi reparerer altid med kvalitetsdele, så du får den bedst mulige oplevelse. Du kan få repareret din iPhone i vores butik i Thisted

iPhone skærmbeskyttelse


iPhone
14 Pro Max

iPhone 13 Pro Max reparation


iPhone
14 Pro

iPhone 14 reparation

iPhone
14 Plus

iPhone skærmbeskyttelse

iPhone 14

iPhone 13 Pro Max reparation

iPhone
13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max reparation

iPhone
13 Pro

iPhone 13 reparation

iPhone
13

iPhone 13 Mini reparation

iPhone
13 Mini

iPhone 12 Pro Max reparation

iPhone
12 Pro Max

iPhone 12 Pro reparation

iPhone
12 Pro

iPhone 12 reparation

iPhone
12

iPhone 12 Mini reparation

iPhone
12 Mini

iPhone 11 Pro Max reparation

iPhone
11 Pro Max

iPhone 11 Pro reparation

iPhone
11 Pro

iPhone 11 reparation

iPhone
11

iPhone XS Max reparation

iPhone
XS Max

iPhone XS reparation

iPhone
XS

iPhone XR reparation

iPhone
XR

iPhone X reparation

iPhone
X

iPhone SE 2020 reparation

iPhone
SE 2020/2022

iPhone 8 Plus reparation

iPhone
8 Plus

iPhone 8 reparation

iPhone
8

iPhone 7 Plus reparation

iPhone
7 Plus

iPhone 7 reparation

iPhone
7

iPhone 6s Plus reparation

iPhone
6S Plus

iPhone 6s reparation

iPhone
6S

iPhone 6 Plus reparation

iPhone
6 Plus

iPhone 6 reparation

iPhone
6

iPhone SE reparation

iPhone
SE(1)

iPhone reparation Århus & Thisted

Hos ThyRep tilbyder vi iPhone reparation i Århus. Vi har fysiske butikker i både Thisted og Århus, så vi kan tilbyde iPhone reparation i Thisted og iPhone reparation i Århus. Vi kan reparere din enhed på oftest bare 20-40 minutter, så iPhone reparation hos os er hurtigt overstået. Vi ønsker at give alle den bedste oplevelse i forbindelse med iPhone reparation hos os, og vi bruger derfor kun de bedste reservedele, så vi også trygt kan give tilfredshedsgaranti på både iPhone reparation i Århus og iPhone reparation i Thisted. Det er super nemt at indlevere din enhed hos os, da det ikke er nødvendigt at bestille tid til iPhone reparation hverken i Thisted eller i Århus. Du kan finde vores kontakt oplysninger og åbningstider ved at trykke her

Hurtig iPhone reparation

Vi ved, hvor svært det er at undvære sin telefon i længere tid, og vi garanterer derfor hurtig og billig iPhone reparation, når du benytter os. Oftest udfører vi batteri skift på omkring 20 minutter, imens iPhone skærm reparation udføres på omkring 30-40 minutter - det vil vi kalde for hurtig iPhone reparation. Vi sørger altid for at følge med på markedet for at benytte de nyeste teknologier samt bedste reservedele til vores hurtige iPhone reparation. Da vores billig iPhone reparation udføres så hurtigt, er det derfor også muligt at vente i butikken, imens reparationen udføres. 

Billigste iPhone reparation

Vi tilbyder billig iPhone reparation i Århus og billig iPhone reparation i Thisted. Vi sørger altid for at holde øje med markedet, så vores priser altid er opdaterede, så vi kan tilbyde hurtig og billig iPhone reparation i Århus og Thisted. Vi vil altid sikre os, at ingen føler sig snydt, så du kan trygt lade os udføre din iPhone reparation uden at være bekymret. Ved at benytte os, garanterer vi dig for, at din iPhone reparation udføres korrekt og med ordentlige reservedele, så du får den bedste oplevelse. Dette ses også på vores mere end 10.000 glade kunder, som har fået udført billig iPhone reparation hos os. 

Garanti på alle vores iPhone reparationer

Uanset om du benytter dig af vores iPhone reparation Århus eller iPhone reparation Thisted, så giver vi altid 2 års garanti på alle vores iPhone reparationer for at sikre, at du får den bedste oplevelse i forbindelse med fx skærm skift eller batteri skift på din iPhone. Vi tester altid vores reservedele for at tilbyde den bedste kvalitet til din iPhone reparation. Ved at tilbyde 2 års garanti, kan du derfor også trygt overlade din iPhone til reparation hos os uden at være bekymret. 

Reparation af iPhones

Reparation af iPhones behøves heldigvis ikke at blive nogen lang og dyr affære. Mange vælger at benytte os til reparation af iPhones, da vi reparerer hurtigt og med kvalitetsdele for at opretholde den høje standard på iPhones. Vi har mere end 5 års erfaring med reparation af iPhones, då du kan trygt lade os reparere din enhed uden bekymringer. Sammen med vores 2 års garanti på reparation af iPhones er du derfor godt sikret ved at vælge os til din næste iPhone reparation. 

iPhone bagskærm

Da Apple lancerede iPhone 8, var det med glas på bagsiden, hvilket det har være på alle modeller lige siden. Det er derfor også muligt at ødelægge glasset bag på telefonen. Heldigvis er der hjælp at hente med en iPhone bagskærm reparation hos os. Vi har investeret i det rette udstyr, så vi kan tilbyde hurtig og billig iPhone bagskærm reparation i begge vores butikker. Reparationen udføres hurtigt og effektivt af vores teknikere med mere end 5 års erfaring. Der er ingen data, som går tabt i forbindelse med en iPhone bagskærm reparation. Efter reparation af bagskærm vil bagglasset bag på telefonen være skiftet, så din iPhone igen kan se ud som ny på bagsiden. Med en iPhone bagskærm reparation hos os er du sikret, at din iPhone er i trygge hænder under reparationen. Da vi har investeret i det rette udstyr, er du derfor sikret, at din iPhone bliver repareret under de rette forhold. Vi holder hele tiden øje med markedet og priserne, så med vores iPhone bagskærm reparation er du sikret den bedste pris på markedet. 

Vi tilbyder iPhone bagskærm reparation på følgende modeller: 

iPhone 8 bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 8 Plus bagskærm (bagglas) reparation
iPhone X bagskærm (bagglas) reparation
iPhone XS bagskærm (bagglas) reparation
iPhone XS Max bagskærm (bagglas) reparation
iPhone XR bagskærm (bagglas reparation) 
iPhone SE 2020 bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 11 bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 11 Pro bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 11 Pro Max bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 12 Mini bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 12 bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 12 Pro bagskærm (bagglas) reparation
iPhone 12 Pro Max bagskærm (bagglas) reparation

Nyt batteri i iPhone

Har din iPhone brug for udskiftning af batteri? - Så kan vi hos ThyRep hurtigt og effektivt fikse det. Faktisk starter vores priser for batteri skift i iPhone fra bare 199kr. Vores skift af batteri i iPhone tager oftest bare 20-40 minutter, så du ikke skal undvære din telefon længere end højest nødvendigt, og så den igen kan holde strøm, som da den var ny. Med vores udskiftning af batteri bliver der monteret et helt nyt batteri i din iPhone, som har original kapacitet, så det fungerer, som da din iPhone var ny. Mangle oplever, at især når det bliver koldt udenfor, så bliver telefonen dårligere til at holde på strømmen, hvilket et nyt batteri i iPhone vil hjælpe på. Vi giver garanti på alle vores reparationer. Ingen data går tabt i forbindelse med udskiftning af batteri i iPhone. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med skift af batteri i iPhone eller andet, så vil vi meget gerne hjælpe.