Find kontakt oplysninger her:
Århus
Thisted

iPhone XR reparation

iPhone XR reparation
walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift (A+++)699,-
20-40 min.
Skærmskift (OEM)999,- 20-40 min. 
Bagglas599,-60-90 min.
Knapskift499,-30-60 min.
Bagkamera999,- 30-60 min. 
Reservedel499,-
30-60 min.
Højtaler499,-30-60 min. 
Batteriskift
(Original kapacitet)
499,-
20-40 min. 

Alle priser er inkl. reservedel, montering og moms.

iPhone XR reparation

Har din iPhone XR brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget andet - så lad os hos ThyRep hjælpe dig! Vi klarer oftest reparationerne på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din mobil længere end højest nødvendigt. 
Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer og salg af iPhones & iPads - du kan derfor roligt indlevere din enhed til os uden bekymringer. Vi tilbyder både iPhone reparation i Aarhus og iPhone reparation i Thisted

Vi glæder os til at hjælpe dig i en af vores butikker i Aarhus eller Thisted - her er du velkommen til bare at kigge forbi uden tidsbestilling. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os omkring iPhone reparation eller andet, inden du besøger os - vi står altid klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPhone 5S reparation
iPhone SE reparation
iPhone 6 reparation
iPhone 6 Plus reparation 
iPhone 6S reparation
iPhone 6S Plus reparation
iPhone 7 reparation
iPhone 7 Plus reparation
iPhone 8 reparation
iPhone 8 Plus reparation
iPhone SE 2020 reparation
iPhone X reparation
iPhone XS reparation
iPhone XS Max reparation
iPhone 11 reparation
iPhone 11 Pro reparation
iPhone 11 Pro Max reparation
iPhone 12 Mini reparation
iPhone 12 reparation
iPhone 12 Pro reparation
iPhone 12 Pro Max reparation
iPhone 13 Mini reparation
iPhone 13 reparation
iPhone 13 Pro reparation
iPhone 13 Pro Max reparation

Brug for iPad reparation? - klik her

iPhone XR skærm skift

Hos ThyRep kan vi hurtigt og effektivt skifte skærm på din iPhone XR. Vi skifter skærmen til en ny i høj kvalitet, så du får den bedste oplevelse. Reparationen kan udføres i begge vores butikker på oftest bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din telefon længere end højest nødvendigt. Ingen data går tabt i forbindelse med reparation af din iPhone XR. 

iPhone XR batteri skift

Med tiden bliver batteriet i iPhone XR ofte ringere og ringere. Heldigvis er der hjælp at hente, for hos ThyRep kan vi skifte batteri i din iPhone XR på oftest bare 30 minutter. Reparationen kan udføres i både Århus og Thisted. Ingen data går tabt i forbindelse med reparationen. 

iPhone XR bagside skift

Hos ThyRep har vi investeret i det rigtige udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan skifte glasset bag på din iPhone XR. Efter reparationen vil din telefon igen se ud som ny bag på. Vi kan udføre reparationen både i Århus og Thisted. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til iPhone reparation, så vil vi meget gerne hjælpe. 

iPhone XR reservedel

Det er muligt at skifte det meste på din iPhone XR. Der kan være mange ting, som kan gå i stykker på telefonen, men der er oftest hjælp at hente. Vi kan bl.a. skifte højtaler, mikrofon, opladestik, knap og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker for at få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig.