Find kontakt oplysninger her:
Århus
Thisted

iPhone 8 Plus reparation

iPhone 8 Plus reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift (A+++)499,-
20-40 min.
Skærmskift (OEM)699,- 20-40 min. 
Bagglas599,-
60-90 min.
Knapskift399,-
30-60 min.
Bagkamera799,-30-60 min. 
Reservedel399,-30-60 min.
Højtaler399,-30-60 min. 
Batteriskift
(Original kapacitet)
399,-
20-40 min.

Alle priser er inkl. reservedel, montering og moms.

iPhone 8 Plus reparation

Har din iPhone 8 Plus brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget andet - så lad os hos ThyRep hjælpe dig! Vi klarer oftest reparationerne på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din mobil længere end højest nødvendigt. 
Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer og salg af iPhones & iPads - du kan derfor roligt indlevere din enhed til os uden bekymringer. Vi tilbyder både iPhone reparation i Aarhus og iPhone reparation i Thisted

Vi glæder os til at hjælpe dig i en af vores butikker i Aarhus eller Thisted - her er du velkommen til bare at kigge forbi uden tidsbestilling. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os omkring iPhone reparation eller andet, inden du besøger os - vi står altid klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPhone 5S reparation
iPhone SE reparation
iPhone 6 reparation
iPhone 6 Plus reparation 
iPhone 6S reparation
iPhone 6S Plus reparation
iPhone 7 reparation
iPhone 7 Plus reparation
iPhone 8 reparation
iPhone SE 2020 reparation
iPhone X reparation
iPhone XR reparation
iPhone XS reparation
iPhone XS Max reparation
iPhone 11 reparation
iPhone 11 Pro reparation
iPhone 11 Pro Max reparation
iPhone 12 Mini reparation
iPhone 12 reparation
iPhone 12 Pro reparation
iPhone 12 Pro Max reparation
iPhone 13 Mini reparation
iPhone 13 reparation
iPhone 13 Pro reparation
iPhone 13 Pro Max reparation

Brug for iPad reparation? - klik her

iPhone 8 Plus skærm skift

Hvis din iPhone 8 Plus trænger til et skærm skift, så kan vi hjælpe. Vi udfører denne reparation på oftest bare 30 minutter. Det gælder både ved iPhone 8 Plus reparation i Thisted og iPhone 8 Plus reparation i Århus. Du er velkommen til bare at kigge forbi en af vores butikker og få udført reparationen uden at have bestilt tid. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Der er ingen data, som går tabt under reparationen af din iPhone 8 Plus. 

iPhone 8 Plus batteri skift 

Batteri skift i iPhone 8 Plus er en simpel reparation, som udføres i begge vores butikker på oftest bare 20-30 minutter, så du ikke skal undvære din iPhone længere end højest nødvendigt. Batteriet bliver skiftet til et nyt i original kvalitet, så telefonen igen kan holde strøm, som da den var ny. Kig forbi en af vores butikker, hvis du ønsker at udført denne reparation på din iPhone 8 Plus. 

iPhone 8 Plus bagside skift

Har du været uheldig at tabe din iPhone 8 Plus, så glasset på bagsiden er gået i stykker? - Så kan vi hjælpe. Vi har i begge vores butikker investeret i det rigtige udstyr, så vi kan skifte bagsiden på din iPhone 8 Plus hurtigt og billigt. Reparationen udføres effektivt og uden nogle data går tabt. 

iPhone 8 Plus reservedel

Hos ThyRep kan vi skifte stort set alt på din iPhone 8 Plus. Det kan blandt andet være mikrofon, kamera, opladestik, knap eller andet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation af din iPhone 8 Plus, så vil vi meget gerne hjælpe.