Find kontakt oplysninger her:
Århus
Thisted

iPhone XS Max reparation

iPhone XS Max reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift (A+++)849,-
20-40 min.
Skærmskift (OEM)1599,-20-40 min. 
Bagglas599,-
60-90 min.
Knapskift499,-
30-60 min.
Bagkamera999,- 30-60 min. 
Reservedel499,-
30-60 min.
Højtaler499,-30-60 min.
Batteriskift
(Original kapacitet)
499,-
20-40 min.

Alle priser er inkl. reservedel, montering og moms.

iPhone XS Max reparation

Har din iPhone XS Max brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget andet - så lad os hos ThyRep hjælpe dig! Vi klarer oftest reparationerne på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din mobil længere end højest nødvendigt. 
Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer og salg af iPhones & iPads - du kan derfor roligt indlevere din enhed til os uden bekymringer. Vi tilbyder både iPhone reparation i Aarhus og iPhone reparation i Thisted

Vi glæder os til at hjælpe dig i en af vores butikker i Aarhus eller Thisted - her er du velkommen til bare at kigge forbi uden tidsbestilling. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os omkring iPhone reparation eller andet, inden du besøger os - vi står altid klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPhone 5S reparation
iPhone SE reparation
iPhone 6 reparation
iPhone 6 Plus reparation 
iPhone 6S reparation
iPhone 6S Plus reparation
iPhone 7 reparation
iPhone 7 Plus reparation
iPhone 8 reparation
iPhone 8 Plus reparation
iPhone SE 2020 reparation
iPhone XR reparation
iPhone X reparation
iPhone XS reparation
iPhone 11 reparation
iPhone 11 Pro reparation
iPhone 11 Pro Max reparation
iPhone 12 Mini reparation
iPhone 12 reparation
iPhone 12 Pro reparation
iPhone 12 Pro Max reparation
iPhone 13 Mini reparation
iPhone 13 reparation
iPhone 13 Pro reparation
iPhone 13 Pro Max reparation

Brug for iPad reparation? - klik her

iPhone XS Max skærm skift

Vi kan skifte skærm på din iPhone XS Max på oftest bare 30 minuter. Reparationen kan både udføres i vores butik i Århus og vores butik i Thisted. Skærmen bliver skiftet til en ny, så din iPhone XS Max vil være som ny igen. I forbindelse med denne iPhone reparation er der ingen data, som går tabt. Kontakts os gerne, hvis du har spørgsmål til iPhone XS Max reparation. 

iPhone XS Max batteri skift

Det bliver ofte nødvendigt på et tidspunkt at udskifte batteriet i sin iPhone. Heldigvis er det en iPhone reparation, som vi oftest klarer på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din iPhone XS Max længere end højest nødvendigt. Reparationen udføres hurtigt og effektivt i en af vores butikker. 

iPhone XS Max bagside skift

Da bagsiden på iPhone XS Max er lavet i glas, kan det slå revner eller krakelerer. Heldigvis har vi hos ThyRep investeret i det rigtige udstyr, så vi kan skifte bagside på din iPhone XS Max i både Thisted og Århus. Denne iPhone reparation udføres hurtigt og effektivt af vores teknikere. 

iPhone XS Max reservedel 

Der kan være mange ting, som går i stykker på iPhone XS Max, men heldigvis er det muligt at reparere det meste. Hos ThyRep tilbyder vi iPhone XS Max reparation af blandt andet mikrofon, højtaler, knap, kamera eller andet. Kontakt os gerne eller kig forbi en af vores butikker for at høre om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.