Find kontakt oplysninger her:
Århus 
Thisted

iPhone X reparation

iPhone X reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift (A+++)699,-
20-40 min.
Skærmskift (OEM)1199,- 20-40 min. 
Bagglas599,-
60-90 min.
Knapskift499,-
30-60 min.
Bagkamera999,- 30-60 min. 
Reservedel499,-
30-60 min.
Højtaler 499,-
30-60 min. 
Batteriskift
(Original kapacitet)
499,-20-40 min.

Alle priser er inkl. reservedel, montering og moms.

iPhone X reparation

Har din iPhone X brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget andet - så lad os hos ThyRep hjælpe dig! Vi klarer oftest reparationerne på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din mobil længere end højest nødvendigt. 
Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer og salg af iPhones & iPads - du kan derfor roligt indlevere din enhed til os uden bekymringer. Vi tilbyder både iPhone reparation i Aarhus og iPhone reparation i Thisted

Vi glæder os til at hjælpe dig i en af vores butikker i Aarhus eller Thisted - her er du velkommen til bare at kigge forbi uden tidsbestilling. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os omkring iPhone reparation eller andet, inden du besøger os - vi står altid klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPhone 5S reparation
iPhone SE reparation
iPhone 6 reparation
iPhone 6 Plus reparation 
iPhone 6S reparation
iPhone 6S Plus reparation
iPhone 7 reparation
iPhone 7 Plus reparation
iPhone 8 reparation
iPhone 8 Plus reparation
iPhone SE 2020 reparation
iPhone XR reparation
iPhone XS reparation
iPhone XS Max reparation
iPhone 11 reparation
iPhone 11 Pro reparation
iPhone 11 Pro Max reparation
iPhone 12 Mini reparation
iPhone 12 reparation
iPhone 12 Pro reparation
iPhone 12 Pro Max reparation
iPhone 13 Mini reparation
iPhone 13 reparation
iPhone 13 Pro reparation
iPhone 13 Pro Max reparation

Brug for iPad reparation? - klik her

iPhone X skærm skift

Hos ThyRep kan skifte skærm på din iPhone X på oftest bare 30 minutter. Reparationen kan både udføres i vores butik i Århus og vores butik i Thisted. I forbindelse med reparation af din iPhone X, er der ingen data, som går tabt. Vi har mere end 5 års erfaring med iPhone reparation, så du kan trygt overlade din telefon hos os uden bekymringer. 

iPhone X batteri skift

Med tiden bliver batteriet iPhone X svagere og svagere. Hos ThyRep kan vi sætte nyt batteri i din iPhone X på oftest bare 30 minutter. Batteriet bliver skiftet til et nyt med original kapacitet, så din iPhone X efter reparation igen holde strøm, som da den var ny. Ingen data går tabt under reparationen af din iPhone X. 

iPhone X bagside skift

Hvis glasset bag på din iPhone X er gået i stykker, så har vi det rette udstyr til at skifte det. Vi kan udføre reparationen hurtigt og effektivt i begge vores butikker, så du ikke skal undvære din iPhone længere end højest nødvendigt. I forbindelse med skift af bagglas på din iPhone X, er der ingen data, som går tabt. 

iPhone X reservedel

Det er muligt at skifte stort set alt på din iPhone X. Vi har mere end 5 års erfaring med iPhone reparation, så vi har mulighed for at reparere det meste. Det kan bl.a. være skift af mikrofon, opladestik, knap, højtaler eller andet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker i Århus eller Thisted.