iPad Reparation

Hos ThyRep kan vi reparere din iPad hurtigt og billigt med kvalitetsdele. Vi kan reparere den i vores butik i  i Thisted.
Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken model du har. 

iPad Air reparation

iPad
Air

iPad Air 2 reparation

iPad
Air 2

iPad Air 3 reparation

iPad
Air 3

iPad Air 4 reparation

iPad
Air 4

iPad 2017 reparation

iPad
2017
(5. gen)

iPad 2018 reparation

iPad
2018
(6. gen)

iPad 2019 reparation

iPad
2019
(7. gen)

iPad 2020 reparation

iPad
2020
(8. gen)

iPad 2021 reparation

iPad
2021
(9. gen)

iPad Pro 9,7

iPad
Pro 9,7"

iPad Pro 10,5

iPad
Pro 10,5"

iPad Pro 11

iPad
Pro 11"
(1. gen)

iPad Pro 11

iPad
Pro 11"
(2. gen)

iPad Pro 12,9

iPad
Pro 12,9"
(1. gen)

iPad Pro 12,9

iPad
Pro 12,9"
(2. gen)

iPad Pro 12,9

iPad
Pro 12,9"
(3. gen)

iPad Pro 12,9

iPad
Pro 12,9"
(4. gen)

iPad Pro 12,9

iPad
Pro 12,9"
(5. gen)

iPad Mini  reparation

iPad
Mini 4

iPad Mini  reparation

iPad
Mini 5

iPad Mini 6 reparation

iPad
Mini 6

iPad reparation Århus & Thisted

Hos ThyRep tilbyder vi reparation af iPad i Århus og reparation af iPad i Thisted. Vi forsøger altid at give den bedste oplevelse i forbindelse med iPad reparation hos os, uanset om det er iPad skærm skift, iPad batteri skift eller skift af en reservedel i iPad. Vi har mere end 5 års erfaring med reparation af iPads, så du kan trygt lade os reparere din iPad uden bekymringer. iPad reparation kan udføre hurtig og professionelt i begge vores butikker i Århus og Thisted. Vi udvælger og tester selv alle vores reservedele, som vi bruger til iPad reparation. Vi kan derfor også trygt give tilfredshedsgaranti på alle vores reparationer. Dette er med til at sikre, at du får den bedste oplevelse hos os. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med iPad reparation eller noget andet, så står vi klar til at hjælpe. 

Hurtig iPad reparation

Alle vores iPad reparationer udføres på stedet, så du ikke skal vente længere end højest nødvendigt på at få din iPad repareret. iPad reparation foregår hurtigt og effektivt i vores butik i Århus eller vores butik i Thisted. Her vil du blive mødt af kompetente teknikere med en stor erfaring inden for iPad reparation i Århus og iPad reparation i Thisted. I vores butikker finder du også en lang række tilbehør til iPad som blandt andet iPad cover, iPad skærmbeskyttelse, iPad lader og meget andet.  

Billigste iPad reparation

Vi sørger altid for at følge med i, hvad der sker på markedet. Vi får derfor altid de bedste reservedele hjem til en god pris. Denne gode pris sender vi videre til jer, så I kan benytte jer af billig iPad reparation i Århus og billig iPad reparation i Thisted. Du kan derfor altid være sikker på, at hvis du vælger os, er du sikret en af de bedste kvaliteter på markedet til iPad reparation uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Garanti på alle vores iPad reparationer

Da vi selv udvælger og tester alle vores reservedele, kan vi også trygt give 2 års garanti på alle vores iPad reparationer. På denne måde slipper du for bekymringer, hvis der står problemer efter en iPad reparation hos os. Du kan derfor roligt lade os reparerer din iPad, da vi ved, hvor uundværlig den er for mange. 
Vi glæder os til at hjælpe dig med iPhone reparation i Århus eller iPad reparation i Thisted.