Find kontakt oplysninger her:
Århus
Thisted

iPhone XS reparation

iPhone XS reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift (A+++)699,-
20-40 min.
Skærmskift (OEM)1199,- 20-40 min. 
Bagglas599,-
60-90 min.
Knapskift499,-
30-60 min.
Bagkamera999,- 30-60 min. 
Reservedel499,-30-60 min.
Højtaler499,-
30-60 min. 
Batteriskift 
(Original kapacitet)
499,-
20-40 min.

Alle priser er inkl. reservedel, montering og moms.

iPhone XS reparation

Har din iPhone XS brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget andet - så lad os hos ThyRep hjælpe dig! Vi klarer oftest reparationerne på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din mobil længere end højest nødvendigt. 
Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer og salg af iPhones & iPads - du kan derfor roligt indlevere din enhed til os uden bekymringer. Vi tilbyder både iPhone reparation i Aarhus og iPhone reparation i Thisted

Vi glæder os til at hjælpe dig i en af vores butikker i Aarhus eller Thisted - her er du velkommen til bare at kigge forbi uden tidsbestilling. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os omkring iPhone reparation eller andet, inden du besøger os - vi står altid klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPhone 5S reparation
iPhone SE reparation
iPhone 6 reparation
iPhone 6 Plus reparation 
iPhone 6S reparation
iPhone 6S Plus reparation
iPhone 7 reparation
iPhone 7 Plus reparation
iPhone 8 reparation
iPhone 8 Plus reparation
iPhone SE 2020 reparation
iPhone XR reparation
iPhone X reparation
iPhone XS Max reparation
iPhone 11 reparation
iPhone 11 Pro reparation
iPhone 11 Pro Max reparation
iPhone 12 Mini reparation
iPhone 12 reparation
iPhone 12 Pro reparation
iPhone 12 Pro Max reparation
iPhone 13 Mini reparation
iPhone 13 reparation
iPhone 13 Pro reparation
iPhone 13 Pro Max reparation

Brug for iPad reparation? - klik her

iPhone XS skærm skift

Skærm skift på iPhone XS er en reparation, som vi oftest udfører på bare 30 minutter. Det kan være en træls oplevelse at skulle undvære sin iPhone i lang tid, og derfor kan vi heldigvis tilbyde lynhurtig og billig iPhone reparation i Århus og Thisted. Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, så vi kan hjælpe dig med iPhone reparation. 

iPhone XS batteri skift

Det kan være frustrerende, hvis batteriet i ens iPhone kun holder strøm i få timer eller går ud, når det er koldt. Der er heldigvis hjælp at hente med et batteri skift i iPhone XS hos ThyRep. Ved et batteri skift bliver batteriet skiftet til et nyt i original kvalitet, så din iPhone XS igen kan holde strøm, som da den var ny. 

iPhone XS bagside skift

Hos ThyRep har vi investeret i det rette udstyr, så vi kan tilbyde hurtig og billig bagside skift på iPhone XS. Reparationen kan udføres i begge vores butikker i Århus og Thisted. Efter reparationen vil din iPhone XS igen se ud som ny bagpå. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med reparation af din iPhone XS. 

iPhone XS reservedel

Det er muligt at skifte det meste på din iPhone XS. Dette kan blandt andet være højtaler, mikrofon, opladestik, knap eller andet. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til en specifik reparation på din iPhone XS, så vil vi meget gerne give et uforpligtende tilbud på iPhone reparation.