Find kontakt oplysninger her:
Århus
Thisted

iPhone 12 Mini reparation

iPhone 12 Mini reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift (A+++)1399,-
30-60 min.
Skærmskift (OEM)1799,-30-60 min. 
Bagglas999,-60-90 min.
Knapskift699,-
30-60 min.
Bagkamera1199,- 30-60 min. 
Reservedel699,-
30-60 min.
Batteriskift
(Original kapacitet)
699,-
30-60 min.

Alle priser er inkl. reservedel, montering og moms.

iPhone 12 Mini reparation

Har din iPhone 12 Mini brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget andet - så lad os hos ThyRep hjælpe dig! Vi klarer oftest reparationerne på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din mobil længere end højest nødvendigt. 
Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer og salg af iPhones & iPads - du kan derfor roligt indlevere din enhed til os uden bekymringer. Vi tilbyder både iPhone reparation i Aarhus og iPhone reparation i Thisted

Vi glæder os til at hjælpe dig i en af vores butikker i Aarhus eller Thisted - her er du velkommen til bare at kigge forbi uden tidsbestilling. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os omkring iPhone 12 Mini reparation eller andet, inden du besøger os - vi står altid klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPhone 5S reparation
iPhone SE reparation
iPhone 6 reparation
iPhone 6 Plus reparation 
iPhone 6S reparation
iPhone 6S Plus reparation
iPhone 7 reparation
iPhone 7 Plus reparation
iPhone 8 reparation
iPhone 8 Plus reparation
iPhone SE 2020 reparation
iPhone XR reparation
iPhone X reparation
iPhone XS reparation
iPhone XS Max reparation
iPhone 11 reparation
iPhone 11 Pro reparation
iPhone 11 Pro Max reparation
iPhone 12 reparation
iPhone 12 Pro reparation
iPhone 12 Pro Max reparation
iPhone 13 Mini reparation
iPhone 13 reparation
iPhone 13 Pro reparation
iPhone 13 Pro Max reparation

Brug for iPad reparation? - klik her

iPhone 12 Mini skærm skift

Har uheldet været ude? - Så lad os hjælpe med et skærm skift på iPhone 12 Mini. Det kan hurtigt blive en kedelig oplevelse, hvis man taber sin iPhone 12 Mini på gulvet, så den går i stykker. Heldigvis kan vi hjælpe med et skærm skift på oftest bare 30 minutter. Denne iPhone reparation kan udføres hurtigt og effektivt i begge vores butikker i Århus og Thisted. 

iPhone 12 Mini batteri skift

Med tiden er det næsten ikke til at undgå, at batteriet i ens iPhone bliver ringere og ringere. Der er heldigvis hjælp at hente, da et batteri skift i iPhone 12 Mini kan udføre hurtigt og effektivt i begge vores butikker. Kontakt os gerne, hvis ud har spørgsmål i forbindelse med iPhone 12 Mini reparation. 

iPhone 12 Mini bagside skift

Det kan hurtigt blive træls at rende rundt med en iPhone 12 Mini med en ødelagt bagside. Heldigvis kan vi hos ThyRep skifte den i begge vores butikker i Århus og Thisted hurtigt og effektivt. Ingen data vil gå tabt i forbindelse med reparation af iPhone 12 Mini. 

iPhone 12 Mini reservedel

Med vores mere end 5 års erfaring inden for iPhone reparation, kan vi skifte det meste på din iPhone 12 Mini. Dette kan blandt andet være højtaler skift, mikrofon skift, knap skift eller noget andet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis ud har nogle spørgsmål til iPhone 12 Mini reparation eller andet.