Find kontakt oplysninger her:
Århus 
Thisted

iPhone 11 reparation

iPhone 11 reparation
Walk-in service

Walk-in service

2 års garanti

2 års garanti

Kvalitetsdele

Kvalitetsdele

Reparation:Pris:Tid:
DiagnoseGratis5-30 min. 
Skærmskift (A+++)799,-
30-60 min.
Skærmskift (OEM)1199,- 30-60 min. 
Bagglas899,-
60-90 min.
Knapskift499,-
30-60 min.
Bagkamera999,- 30-60 min. 
Reservedel499,-30-60 min.
Højtaler499,-30-60 min.
Batteriskift
(Original kapacitet)
499,-
30-60 min.

Alle priser er inkl. reservedel, montering og moms.

iPhone 11 reparation

Har din iPhone 11 brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget andet - så lad os hos ThyRep hjælpe dig! Vi klarer oftest reparationerne på bare 30 minutter, så du ikke skal undvære din mobil længere end højest nødvendigt. 
Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med reparationer og salg af iPhones & iPads - du kan derfor roligt indlevere din enhed til os uden bekymringer. Vi tilbyder både iPhone reparation i Aarhus og iPhone reparation i Thisted

Vi glæder os til at hjælpe dig med iPhone 11 reparation i en af vores butikker i Aarhus eller Thisted - her er du velkommen til bare at kigge forbi uden tidsbestilling. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os omkring iPhone 11 reparation eller andet, inden du besøger os - vi står altid klar til at hjælpe. 

Alternative reparationer: 
iPhone 5S reparation
iPhone SE reparation
iPhone 6 reparation
iPhone 6 Plus reparation 
iPhone 6S reparation
iPhone 6S Plus reparation
iPhone 7 reparation
iPhone 7 Plus reparation
iPhone 8 reparation
iPhone 8 Plus reparation
iPhone SE 2020 reparation
iPhone XR reparation
iPhone X reparation
iPhone XS reparation
iPhone XS Max reparation
iPhone 11 Pro reparation
iPhone 11 Pro Max reparation
iPhone 12 Mini reparation
iPhone 12 reparation
iPhone 12 Pro reparation
iPhone 12 Pro Max reparation
iPhone 13 Mini reparation
iPhone 13 reparation
iPhone 13 Pro reparation
iPhone 13 Pro Max reparation

Brug for iPad reparation? - klik her

iPhone 11 skærm skift

Der er heldigvis hjælp at hente, hvis du har været uheldig at smadre skærmen på din iPhone 11. Vi tilbyder hurtig og billig iPhone 11 reparation i Århus og Thisted. Oftest skifter vi skærm på iPhone 11 på bare 30 minutter. Efter reparationen vil din iPhone igen være som ny. Ingen data går tabt i forbindelse med reparationen. 

iPhone 11 batteri skift

Går din iPhone 11 ud, når det er koldt? Eller holder den ikke længere ordentligt på strømmen? - Så er der heldigvis hjælp at hente. Batteri skift på iPhone 11 er en velkendt reparation, som udføres hurtigt og effektivt i vores butik i Århus eller Thisted. Efter denne iPhone 11 reparation vil din telefon igen holde strøm, som da den var ny. Der er ingen data, som går tabt i forbindelse med denne reparation.  

iPhone 11 bagside skift

Er du uheldig og har smadret bagsiden på din iPhone 11? - Så kan vi hjælpe dig, så du slipper for glasskår over det hele. Vi kan udføre reparationen med bagside skift på iPhone 11 i Århus og Thisted. Reparationen foregår på stedet, så du ikke skal undvære din telefon for længe i forbindelse med en iPhone 11 reparation. 

iPhone 11 reservedel

Hos ThyRep har vi mere end 5 års erfaring med iPhone reparation, og vi kan derfor også skifte det meste på din iPhone 11. Der kan være mange ting, som går i stykker, men der er heldigvis oftest hjælp at hente. Det kan blandt andet være, kamera skift, mikrofon skift, opladestik skift, knap skift eller noget andet. Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til en iPhone 11 reparation eller andet, så vil vi meget gerne hjælpe.